Foglalás/Ajánlatkérés

Hasznos tudnivalók vendégeink részére

Be- és kijelentkezés:

A szobák elfoglalása 14.00 órától lehetséges, kivéve kiemelt időszakokban, amikor a visszaigazolás szerinti időpont az érvényes. A szobákat a távozás napján 11.00 óráig kell elhagyni, kivéve, ha a visszaigazolásbban más időpont szerepel. Felár ellenében lehetőség van korai érkezést, illetve késői távozást igényelni. Igényüket minden esetben a recepción tudják jelezni, az érkezés előtti napon. A lehetőség minden esetben a foglaltságtól függ. Korai érkezés: 12.00 órától, késői távozás: 13.00-ig lehetséges. 

Telefon:

Minden szobában található telefon.  A szállodán belüli hívások ingyenesek, külsős hívások díját szobaszámlára terheljük automatikusan. A városi vonal kapcsolásához a 9-es gombot kell először megnyomni.

Főbb telefonszámok:

Szállodán belül

Külsős hívások (9-es gomb)

Recepció: 0, 100, 200

Mentők: 104

Étterem: 306

Tűzoltóság: 105

Uszoda 359

Rendőrség:  107

Szabadtéri élményfürdő: 329

Külföldi hívás: 9-00-országelőhívó

Másik szoba hívásához tárcsázza a szobaszámot!

 

 

 

 Szobaszerviz:

Éttermi nyitva tartásunk alatt lehetőség van szobaszervizt igénybe venni. A szerviz díja a számla végösszegének 20%-a. Reggeli esetén 1000 Ft/fő. Szobaszervíz igénybevételéhez kérjük hívják a 306-os számmal az éttermet!

Minibár:

A szobákban található minibár hűtő, amely nincs feltöltve, és bekapcsolva. A kapcsoló a mini hűtő felett, felitatozva található. Recepciónkon 6:00 órától 21:30 óráig vásárolhatóak kedvezményes áron üdítők, italok, rágcsálni valók. Előzetes kérés esetén feltöltjük a hűtőt. Feltöltési igényüket érkezés előtti nap 12.00 óráig kérjük jelezni!

Taxi hívás:

Recepciónk ingyenesen rendel taxit vendégeink részére, terheltségtől függően átlagosan 10 percen belüli érkezéssel. Vidéki, reptéri fuvarok esetében, kérjük, igényüket előre jelezzék!

Kerékpárkölcsönzés:

Szállóvendégeinknek lehetősége van kedvezményes áron kerékpárt kölcsönözni. Rendelkezünk gyermek-, illetve gyereküléses kerékpárokkal, lezárókkal is. A kölcsönzés minden nap 10.00 órától este 20.30-ig lehetséges. Igényükkel, kérjük,  forduljanak a recepcióhoz! A kerékpárkölcsönzés teljes bevételét a Gerenda Alapítvány számlájára fizetjük be. Kölcsönzési díj: felnőtt kerékpárok: 1000 Ft/nap, gyermek kerékpárok: 500 Ft/nap

Internet használat:

Szállodánk teljes területén, beleértve a szobákat is, vezeték nélküli internet elérés biztosított. A szolgáltatás vendégeink részére ingyenes, jelszó igényüket a recepción jelezhetik. 

Széf:

Minden szobánkban található széf. Használata ingyenes, kulcsos széfjeinkhez a kulcsot a recepción igényelhetik. Számzáras széfjeink működésének leírását a széf mellett találják. 

 Mosatás/ vasalás:

Vasalót nem tudunk biztosítani, ellenben mosatási és vasaltatási lehetőség van. A szobákban található mosatási zacskóban kérjük elhelyezni a ruhákat és mellé kérjük kitölteni a mosatási listát! Minden ruhadarabot 36 órán belül kimosunk. A díjakat, költségeket a mosatási listán találják. Sürgős mosatás/ vasaltatás esetén, kérjük, szíveskedjenek a recepcióhoz fordulni!

Szobaválasztás:

Szobaszámot garantálni nem tudunk, de természetesen vendégeink igényeit a lehetőségekhez mérten maximálisan igyekszünk kielégíteni.

 Parkolási lehetőség:

Szállodánk belső parkolójában ingyenesen lehet a személygépkocsikkal parkolni. Kérjük vendégeinket, értékeiket ne hagyják az autókban! Amennyiben a parkoló megtelt, kérjük, használják a szálloda mögötti ingyenes, kivilágított parkolót, melynek megközelítése a Szárcsa u. 7. szám melletti bekötőútról lehetséges. Kisteherautóval, utánfutóval kérjük, minden esetben a hátsó parkolót használják!

Reggelis csomag:

Amennyiben reggel 07.00 óra előtt szeretnének reggelizni, lehetőség van reggelis csomagot kérni a svédasztalos étkezés helyett. Igényüket előző este 19.00 óráig tudják jelezni recepciónkon. Amennyiben reggel 06.00 óra után távozna, a reggelis csomagot a recepciós kollégától kapja meg. Korábbi távozási szándékát kérjük jelezze! Ebben az esetben a reggelis csomagot még este a szobai hűtőben helyezzük el.