Foglalás/Ajánlatkérés

Kedves Vendégeink!

Örömmel fogadjuk az érdeklődést szállodánk és éttermünk fejlődése iránt. Ezen az oldalunkon találják legújabb tervezett és megvalósult fejlesztéseinket, beruházásainkat.

2023: 

Ebben az évben folytatjuk szobáink komfortosabbá tételét: nyárra az összes szobánkban számzáras széf, új, csendesebb mini hűtő áll majd vendégeink rendelkezésére. Folytatjuk az ágybetétek cseréjét is. Két superior 1+1 ágyas, erkélyes szobánkat átalakítjuk franciaágyas szobákká. Egyik sSuperior háromágyas, és egyik superior négyágyas szobánkat pedig teljesen felújítunk: új fürdőszoba, franciaerkély és megújult design várja majd vendégeinket nyártól. Megkezdtük szobáinkban a mini hűtők konnektorainak átalakítását, mely ismét egy energiatakarékossági beruházás lesz. Ezentúl vendégeink tudják majd bekapcsolni a mini hűtőket, és ezzel az üres szobákban, illetve a hűtőt nem használó vendégeinknél jelentős energiamegtakarítást tudunk majd elérni. Szabadtéri élménymedencénkben tavaly nyár folyamán a csempék egy része levált, ezt csak ideiglenesen tudtuk javítani, idén nyárra a belső ülőfelületet újra szigetljük és csempézzük. 

2022:

Az új beltéri wellness részlegünk mellé létrehoztunk egy szabadtéri pihenőt. Elkészült új mosdócsoportunk is, amely könnyen megközelíthető  a reggelizőteremből, a teraszról és az épülő új rendezvényteremből is. Kerékpáros vendégeink részére kialakítottunk egy zárt tárolót a parkolónk területén, illetve az étterembe kerékpárral érkezők számára is fedett kerékpártárolót hoztunk létre. Mosókonyhánkban új ipari mángorlógép, konyhánkon pedig egy 10 tálcás Rational kombisütő segíti kollégáink munkáját, szobaasszonyaink pedig kárpittisztító gépet kaptak. Energiatakarékossági szempontok miatt lecseréltük a fehér szalon és a türkiz terem asztallapjait, így a mosodai áram- és vízfogyasztásunkat tudjuk csökkenteni. Legnagyobb beruházásunk is egy energetikai fejlesztés volt: 307 db napelemet telepítettünk a tetőfelületeinkre. Terveink szerint ezzel áramfogysztásunk kb. 20 %-t fogjuk kiváltani. A több mint 40 M Ft + Áfa értékű beruházáshoz 12 M Ft pályázati forrást nyertünk.  

2021:

A koronavírus miatti ismételt kényszerszünetet kihasználva elkezdtük a beltéri wellness részlegünk teljeskörű felújítását és átalakítását. Az úszómedencéből meleg vizes élménymedencét alakítottunk ki. A medencetérben egy nagyobb jakuzzit, nagyobb finn szaunát építettünk, és több pihenőhelyet hoztunk létre. Emellett egy Privát páros pihenőszobát is kialakítottunk, amely saját jakuzzival rendelkezik. Mivel a wellness alapterületét csak az iroda rovására tudtuk növelni, így - feláldozva egy szobánkat- elköltöztettük a korábbi irodánkat. Befejeztük a 2020-ban elkezdett informatikai fejlesztésünket. Tavasszal tetőfelületeink 70 %-t újrazsindelyeztük, ezzel előkészítettük a felületet arra, hogy a közeljövőben napelemeket tudjunk a tetőkre rakni. A teraszon az árnyékoló napernyőre új ponyvát és új motort vásároltunk. Három szobánkhoz sikerült erkélyt építenünk, és az elnöki szoba is új, nagyobb erkélyt kapott. Minden szobánkban végeztünk kisebb-nagyobb felújításokat: a fürdőszobákban világítást korszerűsítettünk, festettünk, szúnyoghálókat, rolókat, telefonokat cseréltünk. Szobáink egy részébe új ágybetéteket készíttettünk. Az összes folyosó falát és álmennyezetét újrafestettük. Megkezdtük egy új, kettéválasztható rendezvényterem kialakítását is, ahol a későbbiekben konferenciákat tudunk majd tartani, illetve a játékterem is itt kap majd helyet. Bár kértünk anyagi támogatást a Magyar Turisztikai Ügynökségtől a beruházásokhoz, sajnos nekünk ez most sem sikerült, így minden beruházást banki hitelből illetve önerőből végeztünk. 

2020:

Tovább folytattuk a második emeleti szobák teljeskörű felújítását, két szobával végeztünk az év elején. Vendégeink számára láthatatlan területen, a gazdasági részeken végeztünk nagyobb átalakítást: új öltözőket és raktárakat alakítottunk ki. A koronavírus miatti tavaszi üzemszünet alatt kifestettük a Gerendás termet, így 22 év után a narancs színű terem pasztell kék árnyalatot kapott. Beépítettük a teremben a két tér közötti ablaknyílást is, ide egy borbemutató vitrint készítettünk.  A szerverszobánk átalakítását is megkezdtük: a megnövekedett elektronikus ühgyintézés miatt nagyobb teljesítményű szervert vásároltunk, és optikai kábeleket vezettünk el a számítógépek között. 

2019:

Az év elején elkészültek az új, mobil reggeliztető bútoraink, így nagyobb létszámot is kényelmesebben tudunk reggeliztetni. A reggeliztető termek asztalainak lapjait is lecseréltük. A második emeleti, 1+1 ágyas classic szobáink közül négy szobát újítottunk fel teljeskörűen: új, épített zuhanykabinos fürdőszobák készültek. Elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt, hangszigetelt tetőtéri ablakok, és új fain coilok kerültek beépítésre. Emellett befejeztük az összes szobában a minibárok cseréjét, így mindenhol modern és halk hűtők találhatóak a szobákban. Elkészült a második épített mélyhűtőkamránk. Decemberben a konyhára vásároltunk egy nagy teljesítményű vákumozó gépet. A kültéri gyermekmedencénk új, műanyag burkolatot kapott. A recepción elkészült a szélfogó. Decemberre felújítottuk a parkolónk világítását és a falakat is újrafestettük. A kültéri szaunánknál kialakítottuk a lehetőségét annak, hogy hideg időben is használható legyen. 

2018:

Ebben az évben a legnagyobb beruházásunk a régi Fedett terasz teljes felújítása, és egyben a Gerendás teremmel való összenyitása volt. Az ősz folyamán több héten keresztül teljeskörű villanyszerelési, fűtésszerelési és hőszigetelési munkálatok folytak. Beépítettünk fénycsöveket, új nyílászárókat és padlóburkolatot kapott a terem, megszüntettük a küszöböket és végre megoldottuk a klimatizálást is. A terembe modern rendezvénytechnikai berendezéseket: beépített projektort, és  vetítővásznat  is vásároltunk. Emellett sok kisebb felújítást végeztünk a szállodai fürdőszobákban: zuhanykabinokat, wc-ket, kapaszkodókat és szappanadagolókat cseréltünk. Néhány szobába új ablakot építettünk be, és parkettát is cseréltünk. Az irodai és recepciós munkát segítendő vásároltunk néhány új számítógépet, és lecseréltük szállodai foglalási szoftverünket is. Építtettünk egy új mélyhűtőkamrát, és kicseréltük a beltéri uszodánk páraelszívóit. Folytattuk a környezettudatos programunkat: ősztől már szállodai vendégeink is szelektíven helyezhetik el a szemetet a folyosókon és a recepció mellett elhelyezett szelektív gyűjtőkben. 

2017:

Év elején új hangszigetelést kapott a dohányzóterasz melletti szobánk. A fehér szalon fűtését bővítettük, majd néhány classic szobában cseréltünk zuhanykabint. A szezon kezdetére a kültéri medencéink vízkezelésére költöttünk egy jelentősebb összeget. Tavasszal  új felnőtt kerékpárokat vásároltunk. Gyermeknapra  felújítottuk gyerekjátszó sarkunkat: vidámabb színeket, nagyobb fényt terveztünk kis vendégeink örömére. A kiskamaszokra, és játékos kedvű felnőttekre is gondoltunk: pingpongtermünkbe profi csocsóasztalt, darts-ot, és asztali hokit szereztünk be. Erkélyes szobáinkba és emeleti kültéri dohányzóinkba új kültéri asztalokat és székeket vásároltunk. Mosókonyhánk új ipari mosógéppel gazdagodott a nyáron. Elkészült korszerű szeméttárolónk is, valamint a hátsó kerítést, lábazatot festettük le. Az ősz folyamán új hőszigetelést és új ablakokat kapott a fehér szalon, valamint több lépcsőben felújítottuk egyik termünket: új villanyvezetékezés, nagyobb fény, és új színek a falakon:  a zöld szalonból Türkiz terem lett.  

2016:

Az első negyedévben egy nagyobb beruházást hajtottunk végre: bővítettük a televíziós csatornáink választékát, illetve megoldottuk a HD minőségű adások vételét. A tervezett rendezvényterem helyén ideiglenesen pingpongszobát alakítottunk ki. Az étteremi munkákat új pohármosó gép segíti, szakácsaink pedig új sokkoló hűtőt és egy új Kitchenaid mixert használhatnak. Az év végére egy többmillió forintos beruházással növeltük a konyhai elszívóink teljesítményét, majd az elszívócső szigetelését végeztettük el. 

2015: 

Az év elején olyan fejlesztéseket hajtottunk végre, amelyek vendégeink számára nem annyira látványosak, de működésünk szempontjából elengedhetetlenek. Felújítottuk a hotel vízkezelő rendszerét, ősz végére pedig a kazánházunkban fejeztünk be egy nagyobb beruházást. Éttermünk új evőeszközkészletet kapott. Novemberben a hotel fő lépcsőházát, és a lift előtti emeleti részeket szőnyegeztük újra. WIFI hálózatunkat is fejlesztettük, elkészült az új, okostelefonon is elérhető weboldalunk, valamint újrafestettük és megszüntettük a maradék dohányzó szobáinkat: 2016-ra így a hotel valamennyi helyisége füstmentessé vált.  December végére az összes szobánkban lecseréltük a régi tévékészülékeket lapostelevízióra. Valamennyi beruházásunkat önerőből végeztük. 

2014: 

Hosszas engedélyeztetési folyamat után végre átadhattuk a sokak által várt liftünket. Legrégebbi szobáinkat átalakítva létrehoztunk 5 db kétlégterű családi szobát, valamint új burkolatot és megújult bútorokat kapott teraszunk. Októberben beltéri wellness részlegünk esett át egy jelentősebb karbantartáson és „felfrissülésen”, ezen kívül megnyitottuk Xbox szobánkat, hogy újabb lehetőséget kínáljunk a gyermekeknek és a játékos kedvű felnőtteknek a szabadidő eltöltésére. 

Újdonságok
xbox
xbox