Foglalás/Ajánlatkérés

Wellness részlegünk bemutatása

A covid 19 vírus miatti kényszerszünetet kihasználva beltéri wellness részlegünk teljes felújításon és átalakuláson esik át. A felújítással várhatóan 2021 szeptemberében készülünk el. A pontos időpontról kb. 10 nappal a nyitás előtt tudjuk tájéloztatni vendégeinket. 

Lehet verőfényes meleg, vagy borongós, hideg idő, szállodánk wellness részlegében teljes körű kikapcsolódásra van lehetőség. Egy beltéri és egy szabadtéri wellness résszel várjuk vendégeinket.

Szabadtéri wellness:

Nyitva tartás: 9.00-21.00-ig. A szabadtéri részlegünket általában májustól szeptemberig az időjárástól függően tartjuk nyitva. 

kinti-uszi

Szabadtéri wellness részlegünk az első emeleti folyosóról közelíthető meg. 

  • napkollektorral fűtött, 90 cm mély élménymedence 
  • napkollektorral fűtött bébi medence
  • pihenőágyak
  • nem dohányzó terület
  • férfi, és női mosdó

2021-től a szabadtéri wellness részlegben megszűnik a finn szauna. 

Beltéri wellness:

A covid 19 vírus miatti kényszerszünetet kihasználva beltéri wellness részlegünk teljes felújításon és átalakuláson esik át. A felújítással várhatóan 2021 szeptemberében készülünk el. A pontos időpontról a nyitás előtt kb. 10 nappal tudjuk tájékoztatni vendégeinket. 

Az átalakítás alatt kiemelten fontosnak tartottuk, hogy amit lehet, megtartsunk a korábbi wellness részlegből, így hűek maradtunk korábbi szlogenünkhöz is: "Ne dobd el, alakítsd át, használd újra!"

A medencetér egy részén megtartottuk a szívünkhez oly közeli régi csempéket, valamint ismét használatba állítjuk a felújított, jól működő fitness gépeinket, valamint az álló szoláriumunkat. A beltéri ajtókat is megmentettük, és felújítás után visszakerülnek a wellness részleg területére.  

Új wellness részlegünkben az alábbi szolgáltatásokkal találkozhatnak vendégeink: 

meleg vizes élménymedence 

12 személyes jakuzzi

privát wellness részleg saját jakuzzival: Ez a nagyközönség elől elzárt terület teljes kikapcsolódást kínál 1, vagy 2 fő részére. Részletek és képek hamarosan!

nagyobb méretű finn szauna

infraszauna sófallal

gőzkabin

élményzuhany

fitness terem 

álló szolárium

szabadtéri pihenő /tervezett nyitása: 2022-ben/

masszázsszoba

több pihenőágy

A medencetér átalakításával a vízicsopper használatának lehetősége megszűnik. 

Fürdőköpeny és wellness törölköző a szobákban van bekészítve. Nagyobb méretű fürdőköpeny a recepción kérhető. A beltéri wellness részlegen található öltözőszekrények 100 Ft-os érmével működnek(pénzváltás a recepción). Medencéink használata előtt kérjük, használják a zuhanyzókat!

A balesetek elkerülése érdekében a medencékhez törékeny tárgyakat tilos bevinni!

Kellemes pihenést kíván a Szárcsa Hotel személyzete

Wellness részlegünk képekben
kinti