Foglalás/Ajánlatkérés

Wellness részlegünk szállóvendégeinknek

2024 

Elkészültünk a beltéri wellness részleg éves karbantartási munkáival, 2024. 01.15. este 6 órától ismét várjuk vendégeinket!

2021 őszén nyitottuk újra felújított beéltéri wellness részlegünket. 

Szállóvendégeink részére wellness és rekreációs szolgáltatásaink többsége díjmentes. Külön térítésért vehetőek igénybe az alábbi szolgáltatások: 

- Masszázs, álló szolárium Részletek: https://szarcsa.hu/masszazsok

- Privát páros pihenőszoba saját jakuzzival. Részletek: https://szarcsa.hu/privat-paros-pihenoszoba-szallovendegeinknek

Wellness részlegünk igénybe vételének feltétele a Házirend betartása. A Házirendről itt tájékozódhat: https://szarcsa.hu/wellness-reszleg-hazirend&contentpvtoken=e22efbc91c77721884d3574ea8a17036

Beltéri wellness részleg /nem dohányzó terület/:

A beltéri wellness részlegünk átalakítása során kiemelten fontosnak tartottuk, hogy amit lehet, megtartsunk a korábbi wellness részlegből, így hűek maradtunk korábbi szlogenünkhöz is: "Ne dobd el, alakítsd át, használd újra!"

A medencetér egy részén megtartottuk a szívünkhez oly közeli régi színes csempéket, valamint ismét használatba állítottuk a felújított, jól működő fitness gépeket, valamint a teljes csőcserén átesett álló szoláriumot. A beltéri ajtókat, a pihenőágyakat és az  öltözőszekrényeket is megmentettük, és felújítás után visszakerültek a wellness részleg területére.  

Nyitva tartás: minden nap 9.00-21.00-ig.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy 21.00 óráig hagyják el a wellness területét, hogy kollégáink az esti vízszűrő-mosásokat elvégezhessék! Kiemelten kérjük vendégeinket, hogy a medencékbe való belépés előtt használják a zuhanyzót, hogy a megfelelő vízminőséget meg tudjuk tartani!

Fürdő részlegünk szolgáltatásai: 

 • meleg vizes /33-34 C/ élménymedence víz alatti masszírozó befúvókkal, buzgárral, masszírozó ágyakkal. Vízmélység: 100 cm. Az éménymedence programelemei 40 percig mennek, majd 20 perces szünet után újraindulnak. 
 • 12 személyes jakuzzi /35-37 C/ Vízmélység: 100 cm A jakuzzit a lépcső melletti gombokkal vendégeink tudják bekapcsolni. A jakuzzi elhagyása után kérjük, kapcsolják ki az élményelemeket!
 • 12 személyes finn szauna sófallal /Bekapcsolásához kérjék recepciós kollégánk segítségét!/
 • 2 személyes infraszauna sófallal /Az infraszauna programja 15 perc, melyet a vendég indíthat el./
 • gőzkabin /Bekapcsolásához kérjék recepciós kollégánk segítségét!/
 • élményzuhany
 • több pihenőágy
 • szabadtéri pihenő 
 • masszázsszoba 
 • Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a medencetér átalakításával a vízicsopper használatának lehetősége megszűnt. 

Rekreációs részlegünk szolgáltatásai: 

 • konditerem Life Fitness és Techno Gym gépekkel. Kérjük, viseljenek megfelelő sportruházatot, és tiszta talpú edzőcipőt! Konditetrem nyitvatartása: 7.00-21.00
 • álló szolárium 
 • Privát páros pihenőszoba saját jakuzzival: Ez a nagyközönség elől elzárt terület teljes kikapcsolódást kínál egy, vagy két fő részére. A Privát páros pihenőszoba  2 órás időtartamra bérelhető. Részletek: https://szarcsa.hu/privat-paros-pihenoszoba-szallovendegeinknek

Beltéri wellness részlegünk a recepció melletti folyosóról nyílik. A szobák szekrényeiben találják a köntösöket /gyermek köpenyeket is/ és wellness törölközőket. Más méretű köpeny a szobaasszonyoknál, vagy a recepción kérhető. Használat után a nedves törölközőket a szekrényben található szárítókra tudják kiteregetni. Szaunalepedő a medencetérben található, melyet használat után kérjük a szennyestárolóba tegyenek! Kérjük, a wellness részleget köntösben és papucsban közelítsék meg!

A medencetérbe műanyag palackos italok bevihetőek. Palackos italok megvásárolhatók a recepción. Ételfogyasztás a beltéri wellness részleg területén tilos.

A balesetek elkerülése érdekében a medencékhez törékeny tárgyakat tilos bevinni. 

Beltéri és szabadtéri wellness részlegünk 14 év alatt csak nagykorú felügyelete mellett látogatható.

A medencékbe a medencék széléről tilos beugrálni! Kérjük, hogy viselkedésükkel ne zavarják a többi fürdőző vendéget!

Elsősegélynyújtás a recepción történik.

Beltéri élménymedencénk évente kétszer kötelező teljes vízcserén esik át. A vízcsere időpontja márciusi és szeptemberi hétköznapokra esik, és kb. 2-3 napot vesz igénybe. A pontos napokról tájékoztatni fogjuk vendégeinket. Ezeken a napokon vendégeink részére belépőjegyet biztosítunk a székesfehérvári Árpád Fürdőbe.  

Szabadtéri wellness részleg /nem dohányzó terület/:

Nyitva tartás: 9.00-21.00-ig. 

A szabadtéri részlegünket általában májustól szeptemberig az időjárástól függően tartjuk nyitva. A pontos nyitásról honlapunkon és Facebook oldalunkon nyújtunk tájékoztatást. 

kinti-uszi

Szabadtéri wellness részlegünk az első emeleti folyosóról közelíthető meg. Kérjük, hogy köntösben és papucsban közelítsék meg a szabadtéri wellness területét! A szabadtési wellness területére kis állat nem vihető be. 

 • napkollektorral fűtött, 90 cm mély élménymedence 
 • napkollektorral fűtött bébi medence mini csúszdával
 • pihenőágyak
 • labda,, úszógumik, gyerekjátékok
 • férfi, és női mosdó

A medencékbe tilos beugrálni! Kérjük, hogy viselkedésükkel ne zavarják a többi fürdőző, pihenő vendéget!

Kellemes pihenést kíván a Szárcsa Hotel csapata!