Foglalás/Ajánlatkérés

A Gerenda Alapítványt azzal a céllal alapítottuk, hogy segítse és támogassa a nehéz helyzetbe került, vagy anyagi segítségre szoruló embereket, köztük egykori, vagy jelenlegi kollégáinkat.

A Szárcsa Hotel által kiemelten támogatott, közhasznú Gerenda Alapítvány fő bevételi forrása az itt házasulandó fiatal párok által befizetett támogatási összeg, jelenleg 28.000 Ft. Ennek fejében nevüket, és esküvőjük dátumát bevéssük az étterem régi gerendáiba. Év végi szilveszteri, valamint évzáró személyzeti rendezvényeink tombolabevételét is az alapítvány kapja. 2016-tól az alapítvány kiemelten közhasznú lett, így lehetőség van a SZJA 1 %-ának felajanlására is. Az alapítvány kuratóriuma ingyen végzi a munkáját, így a teljes bevételt az alapítvány céljaira tudja fordítani.

A Gerenda Alapítvány számlaszáma: OTP NYRT: 11736006-20400055

2018-ban a Gerenda Alapítvány kuratóriuma összesen 14 pályázatot támogatott, közülül eddig 10 fő részére utalt összesen 620.000 Ft-ot: lakásfelújításra, bútorvásárlásra, nyaralásra, fogászati kezelésre, autóvásárlásra, lakhatási támogatásra költötték a támogatottak az adományt. 

2017-ben az alapítvány 1.310.000 Ft adományhoz jutatott több mint 10 főt: diákhitel-törlesztésre, lakásfelújításra, háztartási berendezés vásárlására és temetési költségekre pályáztak sikeresen a támogatottak.