Foglalás/Ajánlatkérés

Elhelyezkedés

A Szárcsa Hotel Székesfehérváron, a városközpontból az M7-es autópálya déli kijáratához vezető főút mellett található. A szállodától a városközpont gyalog 20-25, kerékpárral kb. 8, autóval 5 perc alatt közelíthető meg.

A város felől autóval érkező vendégeink behajthatnak a Szárcsa utcába és használhatják a parkolónkat. Amennyiben parkolónk megtelik, akkor az Auchan irányába továbbhajtva, tőlünk kb. 50-m-re, jobbra kanyarodva található az épületünk mögötti új, ingyenes parkoló, ahonnan gyalogosan a hátsó kapunkon keresztül lehet az étterembe, illetve szállodába eljutni.

A város déli irányából, illetve az autópálya felől érkező vendégeink az aluljáró előtti körforgalomban tudnak megfordulni.

Busszal érkező vendégeink a Házépítők boltjánál tudnak le-és felszállni!

Megközelítés gépjárművel:

  • Az M7-es autópályáról Budapest vagy Balaton irányából könnyen megközelíthető a szálloda . A „Székesfehérvár Centrum”, „64” sz. kijáratnál kell lehajtani az autópályáról (Budapestről a harmadik, a Balatonról az első székesfehérvári kijárat), majd 2-3 km után, a főút bal oldalán található hotelünk.
  • Ausztria felől Móron keresztül, a 81-es számú főúton érkezve, a Budai úton jobbra kell kanyarodni. Innen táblák jelzik az autópálya irányát /balra kell hajtani. A Sárbogárd és Szekszárd felé vezető úton (végig egyenesen haladva), a vasúti aluljáró után kb. 600 m-re a jobb oldalon található meg a szálloda.
  • Veszprém felől érkezve az első körforgalomnál a Centrum irányába kell haladni, majd egyenesen végig a Palotai úton és a Széchenyi utcán áthaladva, a vasúti aluljáró után kb. 600 m-re, jobbra található a hotel

GPS koordináta: N 471754°  E 1841880°

Megközelítés helyi járatos autóbusszal:

  • Az autóbusz pályaudvarról az Őrhalmi szőlők irányába (12, 12A-s járattal, utóbbi csak munkanapokon közlekedik) a 3. megálló a „Házépítők boltja”, innen 1 percnyi sétával a főút mellett találja szállodánkat.
  • A vasútállomásról busszal: egy átszállással a következőképpen: indulás a vasútállomásról a Piac térig (36, 37-es járat), a 3. megálló az autóbusz állomás. Itt át kell menni az út másik oldalára, ahonnan a 12,12A-s járattal a 3. megálló a „Házépítők boltja”. Innen egy percnyi sétával a főút mellett találja szállodánkat.  Sajnos így nagy kerülő, és időben is elég hosszú.
  • A vasútállomásról gyalog (kb. 18-20 perc): A vasútállomásnak hátat fordítva balra kell elindulni a Prohászka úton. Az első lámpás kereszteződésnél balra, majd a következőnél ismét balra fordulva, a Széchenyi úton a vasúti aluljárón kell áthaladni. A körforgalomnál az út másik oldalára átkelve, tovább egyenesen a Széchenyi úton lehet eljutni a szállodáig.
  • A vasútállomásról taxival kb. 1 500 Ft a taxiköltség.