Foglalás/Ajánlatkérés

Gyermekbarát szolgáltatásaink

csaladbaratSzállodánk kiemelt figyelmet fordít a gyerekekre. Félpanziós csomagjaink többségében a 10 év alatti gyerekek szállása és ellátása teljesen ingyenes.

Legtöbb szobánk pótágyazható, és családi szobákkal is rendelkezünk, így nagyobb családokat is kényelmesen tudunk elszállásolni.  A szobákban rácsos ágyat, óvodai ágyat, kiskádat, bilit, wc szűkítőt, fellépőt, gyerekköpenyt, cumisüveg melegítőt tudunk biztosítani. (Kérjük, hogy az igényeket foglaláskor jelezzék!)

Számos lehetőséget biztosítunk az idő tartalmas, izgalmas eltöltésére. Wellness részünkön több játék is található (vízicsopper, labdák, úszógumik, karúszók). Szabadtéri részlegünkön található sodrófolyosó, gyermekpancsoló csúszdával és gombazuhannyal, a sportos kedvűeknek vízi kosárpalánkkal.
Az első emeleten gyermekjátszónk várja a kicsiket könyvekkel és játékokkal.

Recepciónkon ingyenesen kölcsönözhetőek távcsövek, társasjátékok, kártyajátékok, illetve kerékpárok is. 2014-ben megnyílt Xbox szobánk, melynek nagy sikere van nem csak a gyermekek körében.

Éttermünkben hétvégenként és ünnepnapokon délben óvó néni segítségével kézműveskedhetnek a gyerekek.

Fokozott figyelmet fordítunk a különböző tápanyagokra érzékeny, vagy allergiás gyermekekre, így előzetes egyeztetés alapján számukra külön készítünk ételeket.

Bízunk benne, hogy az Ön gyermeke is kellemes emlékekkel, izgalmas élményekkel gazdagodik nálunk.

Gyermekbarát szolgáltatásaink képekben
benti
kinti
kondi