Foglalás/Ajánlatkérés

Gyermekbarát szolgáltatásaink

csaladbaratSzállodánk kiemelt figyelmet fordít a gyerekekre. Félpanziós csomagjaink többségében a 10 év alatti gyerekek szállása és ellátása teljesen ingyenes.

Sok szobánk pótágyazható, háromágyas és családi szobákkal is rendelkezünk, így nagyobb családokat is kényelmesen tudunk elszállásolni.  A szobákban rácsos ágyat, óvodai ágyat, kiskádat, bilit, wc szűkítőt, fellépőt, gyerekköpenyt, cumisüveg melegítőt tudunk díjmentesen biztosítani. (Kérjük, hogy az igényeket foglaláskor jelezzék!)

Számos lehetőséget biztosítunk az idő tartalmas, izgalmas eltöltésére.  Szabadtéri wellness részlegünkön található sodrófolyosó, gyermekpancsoló csúszdával és gombazuhannyal, a sportos kedvűeknek vízi kosárpalánkkal. Beltéri wellness részlegünk meleg vizes élménymedencéje és jakuzzija is kedvelt a gyermekek között. 


Az első emeleten gyermekjátszónk várja a kicsiket könyvekkel és játékokkal. Nyitva tartása: 9.00-21.00

Recepciónkon ingyenesen kölcsönözhetőek távcsövek, társasjátékok, kártyajátékok, illetve kerékpárok is. A második emeleten található Xbox szobánk a nagyobb gyermekek kikapcsolódását segíti. Nyitva tartása: 9.00-21. Játék ingyenesen kérhető a recepción. A játékot a szobaszám megadásával 18 év feletti személy igényelheti. 

Éttermünkben hétvégenként és ünnepnapokon délben óvó néni segítségével kézműveskedhetnek a gyerekek. Éttermünkben sok babaszék áll legkisebb vendégeink rendelkezésére. 

Fokozott figyelmet fordítunk a különböző tápanyagokra érzékeny, vagy allergiás gyermekekre, így előzetes egyeztetés alapján számukra külön készítünk ételeket.

Bízunk benne, hogy az Ön gyermeke is kellemes emlékekkel, izgalmas élményekkel gazdagodik nálunk.

Gyermekbarát szolgáltatásaink képekben
benti
kinti
kondi

Kiemelt ajánlataink

Különleges ajánlataink


Tekintse meg aktuális finomságainkat!

Részletek