Foglalás/Ajánlatkérés

Gyermekbarát szolgáltatásaink

csaladbaratSzállodánk kiemelt figyelmet fordít a gyerekekre. 

Szállodánkban a gyermekekre 3-18 éves korig egységes, kedvezményes gyermekárat számolunk mind reggelis, mind félpanziós ellátás esetén. 

Néhány szobánk pótágyazható, valamint háromágyas, négyágyas és kétlégterű családi szobákkal is rendelkezünk, így nagyobb családokat is kényelmesen tudunk elszállásolni.  A szobákban rácsos ágyat, óvodai ágyat, kiskádat, bilit, wc szűkítőt, fellépőt, gyerekköpenyt, cumisüveg melegítőt tudunk díjmentesen biztosítani. (Kérjük, hogy az igényeket foglaláskor jelezzék!) Minden kis vendégünknek fürdőköntöst is biztosítunk a wellness használathoz. 

Számos lehetőséget biztosítunk az idő tartalmas, izgalmas eltöltésére.  Szabadtéri wellness részlegünkön található sodrófolyosó, gyermekpancsoló csúszdával és gombazuhannyal, a sportos kedvűeknek vízi kosárpalánkkal. Beltéri wellness részlegünk meleg vizes élménymedencéje és jakuzzija is kedvelt a gyermekek között. 


Az első emeleten gyermekjátszónk várja a kicsiket könyvekkel és játékokkal. Nyitva tartása: 9.00-21.00-ig. 

Recepciónkon ingyenesen kölcsönözhetőek távcsövek, társasjátékok, kártyajátékok. Ugyanitt van lehetőség kedvezményes kerékpárbérlésre tavasztól őszig. Rendelkezünk gyermekkerékpárokkal, és babaüléssel is. A kölcsönzés díja: felnőtt kerékpár: 1.000 Ft/nap, felnőtt kerékpár: 500 Ft/nap.

A második emeleten található Playstation szobánk a nagyobb gyermekek kikapcsolódását segíti. Nyitva tartása: 9.00-21.00. A játék használatát a recepción szobaszám megadásával 18 év feletti személy igényelheti. 

Az új rendezvénytermünk elkészültéig ideiglenes helyen helyeztük el játszószobánkat, ahol pingpongasztal, léghoki, csocsó, dart's várja a szórakozni vágyó vendégeket. Az ideiglenes játékterem nem fűtött. A játékokhoz eszközök díjmentesen kérhetők a recepción, 18 év feletti vendégeinknek, szobaszám megadással. Nyitva tartása: 9.00-21.00-ig. 

Éttermünkben hétvégenként és ünnepnapokon délben óvó néni segítségével kézműveskedhetnek a gyerekek, 12.00 és 15.00 között. Éttermünkben sok babaszék áll legkisebb vendégeink rendelkezésére. Tematikus foglalkozásokat is tartunk az év különböző szakaszaiban: szüreti programok, Halloween, adventi kézműveskedés, farsang, húsvéti nyuszi- és bárány nézegetés, gyereknapi programok, stb...

Fokozott figyelmet fordítunk a különböző tápanyagokra érzékeny, vagy allergiás gyermekekre. Étlapunkon tej- és lisztmentes fogások mindig szerepelnek, és félpanziós kínálatunkban is figyelünk ezekre az igényekre. Egyéb érzékenységek és allergiák esetén kérjük, előzetesen jelezzék ezt foglaláskor! 

Bízunk benne, hogy az Ön gyermeke is kellemes emlékekkel, izgalmas élményekkel gazdagodik nálunk.

Gyermekbarát szolgáltatásaink képekben
benti
kinti
kondi