Foglalás/Ajánlatkérés

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy szállodánk előreláthatólag 2021.04.01-ig üzemszünetet tart.

Az éttermet meg fogjuk nyitni, ahogy ezt a rendelkezések lehetővé teszik, erről tájékoztatni fogjuk Önöket.

Recepciónk jelenleg hétfőn, szerdán és pénteken 9-14 óráig tart ügyeletet, így csak ebben az időszakban tudunk válaszolni a megkeresésekre 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy a kényszerű üzemszünetet kihasználva megkezdjük a beltéri wellness részlegünk bővítését és teljes körű átalakítását. A felújítás 2021 januárjától várhatóan 2021 májusáig fog tartani, a munkálatok előrehaladásáról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

A felújítás során növeljük a wellness részleg alapterületét, és több pihenőhelyet fogunk kialakítani. A jelenlegi úszómedencét átalakítjuk élménymedencévé, és egy nagyobb, kb. 12 személyes pezsgőfürdőt is kialakítunk. Nagyobb szaunával, sószobával, és privát wellness részleggel várjuk majd vendégeinket.

A teljes beruházást banki hitelből és önerőből valósítjukmeg, sajnos nekünk most sem volt lehetőségünk pályázaton részt venni.

 Már nagyon várjuk, hogy 2021-ben, vállalkozásunk 30. évében megújult szolgáltatásainkkal ismét vendégül láthassuk Önöket!

a Ritter család és a Szárcsa Hotel csapata

A befizetett foglalókkal kapcsolatosan kollégáink keresni fogják Önöket.

Az étkezési bónok lejárati idejét meghosszabbítjuk 2021.12.31-ig.

 A recepciónkon továbbra is vásárolhatóak étkezési bónok, akár személyes jelenlét nélkül is!

 Honlapunkon, Facebook oldalunkon és hírlevélben folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a változásokról, a várható újra nyitásról.

 Reméljük, hamarosan újra találkozunk!

a Szárcsa Hotel csapata

Parkolási információ!

A város felől autóval érkező vendégeink behajthatnak a Szárcsa utcába és használhatják a parkolónkat. Amennyiben parkolónk megtelik, akkor az Auchan irányába továbbhajtva, tőlünk kb. 50-m-re, jobbra kanyarodva található az épületünk mögötti új, ingyenes parkoló, ahonnan gyalogosan a hátsó kapunkon keresztül lehet az étterembe, illetve szállodába eljutni.

A város déli irányából, illetve az autópálya felől érkező vendégeink az aluljáró előtti körforgalomban tudnak megfordulni.