Foglalás/Ajánlatkérés

Kedves Vendégeink!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket,  hogy éttermünket 2020.05.22-én, pénteken 12.00 órakor újra nyitjuk! A megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett várjuk kedves Vendégeinket! Asztalfoglalási szándékukat itt jelezhetik: https://szarcsa.hu/asztalfoglalas

Szállóvendégeket 05.26-án, kedden tudunk először fogadni. Várhatóan addigra a szabadtéri wellness részlegünket is megnyitjuk.

Szobafoglalással kapcsolatosan kollégáink hétfőtől péntekig állnak az Önök rendelkezésére. 

Amennyiben korábbi szobafoglalásukat szeretnék lemondani, vagy áthelyezni, kérjük, keressék munkatársainkat a szarcsa@szarcsa.hu e-mail címünkön!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy törvényi előírás miatt kizárólag a befizetett módon tudjuk az előleget visszautalni.

Amennyiben banki átutalással fizették be hozzánk a foglalót, úgy kérjük, hogy legyenek szívesek megírni azt a bankszámla számot, ahonnan az utalás érkezett hozzánk, a nevet, amire a foglalás szólt, a foglalás dátumával együtt! A visszautalást néhány napon belül elindítjuk.

Amennyiben SZÉP kártyáról történt a foglaló fizetése, úgy kérjük, legyenek szívesek megírni a SZÉP kártya típusát, a kártyán található nevet, az utalás dátumát, illetve azt, hogy melyik zsebből történt a fizetés. A Szép kártyára történő visszafizetés az adott banktól függ, de tapasztalataink alapján általában 14 napon belül megtörténik a visszautalás.

Az étkezési bónok lejárati idejét meghosszabbítjuk.

Már nagyon várjuk, hogy ismét vendégül láthassuk Önöket!

a Szárcsa Hotel csapata

Parkolási információ!

A város felől autóval érkező vendégeink behajthatnak a Szárcsa utcába és használhatják a parkolónkat. Amennyiben parkolónk megtelik, akkor az Auchan irányába továbbhajtva, tőlünk kb. 50-m-re, jobbra kanyarodva található az épületünk mögötti új, ingyenes parkoló, ahonnan gyalogosan a hátsó kapunkon keresztül lehet az étterembe, illetve szállodába eljutni.

A város déli irányából, illetve az autópálya felől érkező vendégeink az aluljáró előtti körforgalomban tudnak megfordulni.