Foglalás/Ajánlatkérés

Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy éttermünk már folyamatosan üzemel

Nyitvatartás naponta: 12 órától 21 óráig

A jelenleg érvényben lévő szabályozás szerint vendégeinknek a teraszon nem kell maszkot viselniük, csak az épületbe belépve, például a mosdók használatakor. A védettségi kártyával rendelkező vendégeink már a benti éttermünkbe is beülhetnek és ott maszkot sem kell viselniük. Természetesen minden biztonsági szabályt betartunk, és folyamatosan fertőtlenítünk.

A védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeinket kérjük, hogy, a kártyát és egy személyazonosságot igazoló okmányt mindenképpen hozzák magukkal! A védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek, illetve a velük érkező kiskorú vendegeinknek innentől kezdve az épületen belül nem lesz kötelező a maszk viselése. Kérjük, hogy ezeket az előírasokat önök is tartsák be, mert ellenkező esetben vállalkozásunkat akár hárommillió Ft-ra is büntethetik, illetve egy évre is bezárathatják. A részletekről a Magyar Közlönyben tájékozódhatnak

Nyitó étlapunk már elérhető az étterem/ étlap menüpont alatt: https://szarcsa.hu/etlapunk

Étlapunk a következő hetekben folyamatosan változni fog. Aktuális étlapunkat honlapunkon megtalálják.  Asztalfoglalásukat a szarcsa@szarcsa.hu e-mail címen, illetve honlapunkon várjuk: https://szarcsa.hu/asztalfoglalas   Nyitvatartási időnkben telefonon is tudnak asztalt foglalni a 06 22 506-821-es telefonszámon.

Az étkezési bónok lejárati idejét meghosszabbítjuk 2021.12.31-ig.

 A recepciónkon továbbra is vásárolhatóak étkezési bónok, akár személyes jelenlét nélkül is.

 Honlapunkon, Facebook oldalunkon és hírlevélben folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a változásokról.

Szállodánk újra nyitását 2021.05.21-re tervezzük. Most azon dolgozunk, hogy vendégeinket megújulva, még magasabb színvonalú wellness-szolgáltatásokkal fogadhassuk. A munkálatokkal várhatóan júniusban készülünk el. A teljes beruházást banki hitelből és önerőből valósítjuk meg, sajnos nekünk most sem volt lehetőségünk pályázaton részt venni. 

Megújult beltéri wellness-részlegünkben a következő szolgáltatásokat tervezzük:

úszómedence helyett meleg vizes élménymedence

nagyobb, 12 személyes jakuzzi

 nagyobb finn szauna

gőzfürdő

 privát wellness-részleg saját jakuzzival

 szabadtéri pihenő

nagyobb pihenőtér pihenőágyakkal és székekkel

 új helyre áthelyezett masszázshelyiség, fitnessterem és szolárium

sófallal kibővített infraszauna

Recepciónk a szálloda újranyitásáig minden hétköznap 9-15 óráig tart ügyeletet, így csak ebben az időszakban tudunk válaszolni a megkeresésekre.

 Már nagyon várjuk, hogy 2021-ben, vállalkozásunk 30. évében megújult szolgáltatásainkkal ismét vendégül láthassuk Önöket!

a Ritter család és a Szárcsa Hotel csapata