Foglalás/Ajánlatkérés

Kultura, szórakozás, fürdők, mozik

 • Vörösmarty Színház
  Hazánk legújabb és egyben legrégebbi színháza is a székesfehérvári Vörösmarty Színház. A megújult színház és kiváló társulata remek prózai és zenés darabokkal várja régi és új nézőit. Részletek: www.vorosmartyszinhaz.hu
 • Székesfehérvári Balett Színház
  A 2018-ban alapított Székesfehérvári Balett Színház repertoárját elsősorban kortárs balettek alkotják. A sokszínűre tervezett műsorban a cselekményes balettek – irodalmi hasonlattal élve tánc-novellák, vagy tánc-regények, illetve a cselekmény nélküli, egyfelvonásos balettek – irodalmi hasonlattal élve tánc-versek – tartoznak. 
  Részletek: https://fehervaribalett.hu/aktualis
 • Árpád Fürdő
  1905 óta várja a hangulatos kikapcsolódásra és az Árpád- forrás méltán híres szénsavas vizének gyógyerejére vágyókat a székesfehérvári Árpád fürdő. A csodálatosan felújított és eredeti állapotába visszaállított fürdő 2010. március óta ismét nyitva áll a látogatók előtt. Szállodánk recepcióján kedvezményes belépőjegyet vásárolhatnak vendégeink.
  Részletek: www.fehervar-arpadfurdo.hu
 • Munkácsy Székesfehérváron c. kiállítás
  A Munkácsy Székesfehérváron c. kiállításon a festő hetvenhét alkotása kerül bemutatásra tizenegy kiállítóteremben. Megtekinthető 2024. január 14-ig.
  Részletekhttps://szikm.hu/esemenyek/munkacsy_szekesfehervaron_%E2%80%93_valogatas_pakh_imre_magangyujtemenyebol-2189
 • Cinema City
  A Piac tér mellett, az Alba Plázában található mozi. Az aktuális moziműsor megtalálható a www.cinemacity.hu weboldalon.
 • Barátság Mozi
  A Fejér Megyei Művelődési Központ ad otthont Székesfehérvár egyetlen hagyományos mozijának, mely 1983-ban nyitotta meg kapuit. Műsorválasztéka elsősorban az igényes művészfilmek, dokumentumfilmek, és a magyar alkotások kedvelőinek szól.
  A moziműsor megtalálható a www.baratsagmozi.hu oldalon.