Foglalás/Ajánlatkérés

Kedves Vendégeink!

Ezen az oldalon aktuális újitásokat, információkat találnak.


Parkolási információ!

A város felől autóval érkező vendégeink behajthatnak a Szárcsa utcába és használhatják a parkolónkat. Amennyiben parkolónk megtelik, akkor az Auchan irányába továbbhajtva, tőlünk kb. 50-m-re, jobbra kanyarodva található az épületünk mögötti új, ingyenes parkoló, ahonnan gyalogosan a hátsó kapunkon keresztül lehet az étterembe, illetve szállodába eljutni.

A város déli irányából, illetve az autópálya felől érkező vendégeink az aluljáró előtti körforgalomban tudnak megfordulni.

 

Ne hagyja elveszni a 2016. évi SZÉP-kártya feltöltés összegét!

Ne hagyják elveszni a 2016. évi SZÉP-kártya feltöltés fennmaradt összegét!  Éttermünk és szállodánk is elfogadja mindhárom SZÉP-kártya  összes alszámláját (szállás, vendéglátás, szabadidő)! Továbbá a recepción vásárolhatók éttermi utalványok tetszőleges értékben, amelyeket éttermünkben 2018.12.30-ig fel tudnak használni!

Minibár átalakítás!

Szállodánk minibárszolgáltatása átalakult.
A szobákban már nincsen a minibár feltöltve, ellenben recepciónkon éjjel-nappal vásárolhatóak üdítők, sör,bor, röviditalok, csoki stb.
Előzetesen kérhető a minibár feltöltése. Erre való igényüket kérjük érkezés előtt legalább 1 nappal jelezzék recepciónkon.

Ping- pong szoba!

Ideiglenesen kialakítottunk egy ping-pong szobát, melyet szállóvendégeink ingyenesen használhatnak minden nap 9 órától 21 óráig. Ütő és labda a recepción kérhető.


Kiemelt ajánlataink

Különleges ajánlataink


Tekintse meg aktuális finomságainkat!

Részletek