Foglalás/Ajánlatkérés

Kedves Vendégeink!

Ezen az oldalon aktuális újitásokat, információkat találnak.

Kedves Vendégeink!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a kialakult vírushelyzet miatt bizonytalan ideig szállodánkat és éttermünket bezártuk. Bízunk benne, hogy néhány héten belül megújulva, kipihenve ismét köszönthetjük Vendégeinket!

A már befizetett foglalókat egy későbbi foglalás keretében fel tudják használni az év bármely szakában, illetve, amennyiben szeretnék, úgy természetesen visszajuttatjuk azt Önöknek.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy törvényi előírás miatt kizárólag a befizetett módon tudjuk az összeget visszautalni.

Amennyiben banki átutalással fizették be hozzánk a foglalót, úgy kérjük, hogy legyenek szívesek megírni azt a bankszámla számot, ahonnan az utalás érkezett hozzánk, a nevet, amire a foglalás szólt, a foglalás dátumával együtt! A visszautalást néhány napon belül elindítjuk.

Amennyiben SZÉP kártyáról történt a foglaló fizetése, úgy kérjük, legyenek szívesek megírni a SZÉP kártya típusát, a kártyán található nevet, az utalás dátumát, illetve azt, hogy melyik zsebből történt a fizetés. A Szép kártyára történő visszafizetés az adott banktól függ, de tapasztalataink alapján általában 14 napon belül megtörténik a visszautalás.

Az étkezési bónok lejárati idejét meghosszabbítjuk, mi is bízunk a mihamarabbi visszatérésben!

 

A recepción minden hétfőn, szerdán és pénteken ügyeletet tartunk 9 és 12 óra között.

A küldött e-maileket ezen időszakban tudjuk megválaszolni és telefonon is ekkor érnek el bennünket.

E-mail címünk: szarcsa@szarcsa.hu, telefonszámunk: 30/377-9942

Nagyon sürgős esetben kérjük, hívják az alábbi telefonszámot:

Ritter Judit: 06-30/560-8071

 

Reméljük hamarosan és újra találkozunk!

a Szárcsa Hotel csapata

Parkolási információ!

A város felől autóval érkező vendégeink behajthatnak a Szárcsa utcába és használhatják a parkolónkat. Amennyiben parkolónk megtelik, akkor az Auchan irányába továbbhajtva, tőlünk kb. 50-m-re, jobbra kanyarodva található az épületünk mögötti új, ingyenes parkoló, ahonnan gyalogosan a hátsó kapunkon keresztül lehet az étterembe, illetve szállodába eljutni.

A város déli irányából, illetve az autópálya felől érkező vendégeink az aluljáró előtti körforgalomban tudnak megfordulni.

 

Minibár átalakítás!

Szállodánk minibárszolgáltatása átalakult.
A szobákban már nincsen a minibár feltöltve, ellenben recepciónkon éjjel-nappal vásárolhatóak üdítők, sör,bor, röviditalok, csoki stb.
Előzetesen kérhető a minibár feltöltése. Erre való igényüket kérjük érkezés előtt legalább 1 nappal jelezzék recepciónkon.


Kiemelt ajánlataink

Különleges ajánlataink


Tekintse meg aktuális finomságainkat!

Részletek