Foglalás/Ajánlatkérés

Kedves Vendégeink!

Ezen az oldalon aktuális újitásokat, információkat találnak.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a félpanziós ellátás ára felnőttek részére 2018.07.01-től 4.100 Ft-ra változik.

Kedves Vendégeink!

Karbantartási munkálatok miatt a mai napon, 2018.11.15-én, az étterem és a szálloda is csak 18 óra után lesz elérhető telefonon, illetve sajnos az e-mail címünk sem működik jelenleg. Megértésüket köszönjük!

A vasárnapi svédasztalos ebéd a nyár végéig szünetel!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a vasárnapi svédasztalos ebéd a nyáron szünetel, várható indulás augusztus végén valószínű!

Parkolási információ!

A város felől autóval érkező vendégeink behajthatnak a Szárcsa utcába és használhatják a parkolónkat. Amennyiben parkolónk megtelik, akkor az Auchan irányába továbbhajtva, tőlünk kb. 50-m-re, jobbra kanyarodva található az épületünk mögötti új, ingyenes parkoló, ahonnan gyalogosan a hátsó kapunkon keresztül lehet az étterembe, illetve szállodába eljutni.

A város déli irányából, illetve az autópálya felől érkező vendégeink az aluljáró előtti körforgalomban tudnak megfordulni.

 

Minibár átalakítás!

Szállodánk minibárszolgáltatása átalakult.
A szobákban már nincsen a minibár feltöltve, ellenben recepciónkon éjjel-nappal vásárolhatóak üdítők, sör,bor, röviditalok, csoki stb.
Előzetesen kérhető a minibár feltöltése. Erre való igényüket kérjük érkezés előtt legalább 1 nappal jelezzék recepciónkon.

Ping- pong szoba!

Ideiglenesen kialakítottunk egy ping-pong szobát, melyet szállóvendégeink ingyenesen használhatnak minden nap 9 órától 21 óráig. Ütő és labda a recepción kérhető.