Foglalás/Ajánlatkérés

Hasznos tudnivalók vendégeink részére

Be és kijelentkezés:

A szobák elfoglalása 14 órától lehetséges. A szobákat a távozás napján 11 óráig kell elhagyni. Felár ellenében lehetőség van korai érkezést, illetve késői távozást igényelni. Igényüket minden esetben a recepción tudják jelezni. A lehetőség minden esetben a foglaltságtól függ! Köszönjük megértésüket! 

Telefon:

Minden szobában található telefon.  A szállodán belüli hívások ingyenesek, külsős hívások díját szobaszámlára terheljük automatikusan. A városi vonal kapcsolásához a 9-es gombot kell először megnyomni.

Főbb telefonszámok:

Szállodán belül

Külsős hívások (9-es gomb)

Recepció: 0

Mentők: 104

Étterem: 306

Tűzoltóság: 105

Uszoda 359

Rendőrség:  107

Szabadtéri élményfürdő: 329

Külföldi hívás: 9-00-országelőhívó

Másik szoba hívásához tárcsázza a szobaszámot!

 

 

 

 

Szobaszerviz:

Éttermi nyitva tartásunk alatt lehetőség van szobaszervizt igénybe venni. A szerviz díja a számla végösszegének 20%-a. Reggeli esetén 1000 Ft/fő. Kérjük, hívják a 0-s gombbal recepciót, illetve 306-os számmal az éttermet.

Minibár:

A szobákban található hűtő, ellenben minibáritalok nincsenek benne. Előzetes kérés esetén feltöltjük a hűtőt. Feltöltési igényüket érkezés előtti nap 12 óráig kérjük jelezni! Recepciónkon éjjel-nappal vásárolhatóak üdítők, italok, csoki mogyoró stb. 

Ébresztőhívás:

Ingyenes ébresztést biztosítunk vendégeink részére. Igényüket a recepción jelezhetik.

Taxi hívás:

Recepciónk ingyenesen rendel taxit vendégeink részére, terheltségtől függően átlagosan 10 percen belüli érkezéssel. Vidéki, reptéri fuvarok esetében, kérjük, igényüket előre jelezzék.

Kerékpárkölcsönzés:

Szállóvendégeinknek lehetősége van ingyenesen kerékpárt kölcsönözni. Rendelkezünk gyermek, illetve gyereküléses kerékpárokkal, lezárókkal is. A kölcsönzés minden nap 10 órától 19 óráig lehetséges. Igényükkel forduljanak a recepcióhoz.

Internet használat:

Szállodánk teljes területén, beleértve a szobákat is, vezeték nélküli internet elérés biztosított. A szolgáltatás vendégeink részére ingyenes, jelszó igényüket a recepción jelezhetik. A recepciónk melletti internetsarokban ingyenesen használhatják számítógépeinket is.

Széf:

Minden szobánkban található széf. Használata ingyenes, a kulcsot a recepción igényelhetik.

 

Mosatás/ vasalás:

Vasalót nem tudunk biztosítani, ellenben mosatási és vasaltatási lehetőség van. A szobákban található mosatási zacskóban kérjük elhelyezni a ruhákat és mellé kérjük kitölteni a mosatási listát. Minden ruhadarabot 36 órán belül kimosunk. A díjakat, költségeket a mosatási listán találják. Sürgős mosatás/ vasaltatás esetén, kérjük, szíveskedjenek a recepcióhoz fordulni.

Szobaválasztás:

Szobaszámot garantálni nem tudunk, de természetesen vendégeink igényeit a lehetőségekhez mérten maximálisan igyekszünk kielégíteni.

 

Parkolási lehetőség:

Szállodánk vendégeink biztonsága érdekében éjszakára zárt parkolóval rendelkezik. Éjjel nappali kamerarendszer rögzíti a parkolóban történteket.  A parkolót éjfélkor zárjuk, ellenben a recepción kérésre bármikor kinyitható. A parkolás ingyenes. Kérjük vendégeinket, értékeiket ne hagyják az autókban!

Reggelis csomag:

Amennyiben előbb távoznak reggel, mint svédasztalos reggelizési lehetőség lenne (hétköznap 06-10 óra között, hétvégén és ünnepnapokon 7-10 óra között) lehetőség van reggelis csomagot kérni a svédasztalos étkezés helyett. Igényüket előző este 21 óráig tudják jelezni recepciónkon.

Kiemelt ajánlataink

Különleges ajánlataink


Tekintse meg aktuális finomságainkat!

Részletek